Welkom op onze homepage. Deze gaat met name over honden. De Welsh Corgi Cardigans, de Zwitserse Witte Herders, waarvan Yuki onze Diabetic Alert Dog is, ons Ierse Wolfshondje en onze Border Collie, die in opleiding is als Diabetic Alert Dog. Ook onze katten zullen zo af en toe voorbij komen.

Wij zijn dierenliefhebbers en doen veel met onze honden. Lange tijd hebben we gedacht dat we wilden fokken met de Cardigans en dat hebben we dan ook gedaan. Ondanks dat het merendeel van de door ons gefokte honden het goed doet, waren er uit ons eerste nestje twee honden met epilepsie. Eén van de honden uit ons eerste nest is overleden aan kanker, net als haar oom. Daarnaast zagen we steeds meer gezondheidsproblemen binnen de Cardigans. Al met al redenen voor ons om te stoppen met fokken. Dat was een verdrietige en moeilijke keuze, maar we hebben er geen spijt van.

Met onze honden wordt vrij veel gewerkt.Gehoorzaamheid, doggydance, speuren, frisbee en treibbal. Niet alles met iedere hond natuurlijk. Iedereen vind wat anders leuk. En sommigen niets! Voor hen is een gezellige wandeling en lekker bij de baasjes op de bank voldoende. Dat mag natuurlijk ook.

We hopen dat u geniet van de dieren en alle foto's en verhalen.

Mocht u meer informatie willen, dan kunt u mailen of een berichtje in ons gastenboek achterlaten.
Het is vast niet nodig, maar we willen u er toch ook op wijzen dat op de inhoud van onze hompepage copyright rust. Mocht u een foto willen, dan kunt u ons daarover mailen.

René en Marijke