Veel gestelde vragen (FAQ's)

Continental Centurion is een wandeltiteldie men kan verkrijgen door een afstand van 100 Engelse mijlen (160,934 kilometer) binnen 24 uur wandelend af te leggen. De enige gelegenheid om deze titel te behalen is tijdens de jaarlijkse wandelweekend wedstrijd. Het ene jaar in Weert en het andere jaar in Rotterdam.

Honderdman is een snelwandeltitel die men kan verkrijgen door 100 kilometer binnen 11 uur en 30 minuten af te leggen. De RWV regelt inmiddels de registratie. De enige gelegenheid om deze titel te behalen is tijdens de jaarlijkse wandelweekend wedstrijd. Het ene jaar in Weert en het andere jaar in Rotterdam.

Centurion is een wandeltitel die men kan verkrijgen door een afstand van 100 Engelse mijlen (160,934 km) binnen 24 uur wandelend af te leggen. De enige gelegenheid om deze titel te behalen is tijdens de jaarlijkse 24 uurs wedstrijd in Groot-Britannië.

Kennedyvriend is een wandeltitel die men kan verkrijgen door 50 Engelse mijlen - 80,463 kilometer - binnen 12 uur wandelend af te leggen. De enige gelegenheid om deze titel te behalen is tijdens de jaarlijkse wandelweekend wedstrijd. Het ene jaar in Weert en het andere jaar in Rotterdam.

Een lange afstand wandeling is een wandeling van 60km of meer.

Een Kennedymars is een wandeling of wandelmars over een afstand van 50 Engelde mijlen - dat is 80,463 kilometer - die binnen 20 uur gelopen dient te worden.